Familia Episcopului Justinian Teculescu

Din arhiva personală a d-lui ing. Șerban Teculescu, Paris, Franța (nepotul Episcopului)


Viorica Teculescu, nora Episcopului, cu mama ei, Melania Boeriu, cuscra Episcopului; fotografie făcută la Brașov, la ”Foto Carmen”

Pe cerdacul casei familiei Timar (Nelu și Maria), pe strada Șaguna, care i-a primit pe ”evacuații” Teculescu (cu domiciliu obligatoriu din mai 1952): Nicolae și Melania Boeriu, cuscrii Episcopului, Maria Timar și ...
Jos: Octavian Sorescu, prieten, evacuat, descendent dintr-o familie din Covasna (Oprea Lăcătușu), Șerban, Viorica și Bujor Teculescu, de curând ieșit din închisoare
1953

De la stânga la dreapta, în picioare: Nicolae Boeriu și Bujor Teculescu (cuscrul și fiul Episcopului); așezați: Dan (fiul lui Bujor), Viorica (soție), Melania Boeriu (cuscra Episcopului), Eta Boeriu (cumnată cu Bujor) și Șerban Teculescu (fiul lui Bujor)
La Covasna, pe terasa casei clădite de Bujor pe ”Șirul Vilelor” (actuala stradă Justinian Teculescu), în 1953. Casa a fost vândută familiei prof. Șerban (Dede)

La nunta Septimiei (Mia) Teculescu, nepoata Episcopului, fata fratelui său, Alexe).
 Nași: Viorica și Bujor Teculescu

aprox. 1953

Viorica Teculescu (soția lui Bujor, fiul Episcopului), la Covasna, 1935
La Ocolul Silvic; găsise doi pui de urs

Un comentariu:

  1. Teculescu Bujor...Viorica Bujor...alaturi de Herlea Alexandru si Silvia Herlea se odihnesc in cimitirul Bisericii Sfanta Parascheva de la poalele Tampei...Cel Vesnic sa le calauzeasca sufletele spre Lumina!

    RăspundețiȘtergere